Dien tot 1 februari je aanvraag in voor 'special meeting venues'

Met het begeleidingstraject 'Beleving in meetinglocaties in erfgoed' adviseert Toerisme Vlaanderen meetinglocaties in erfgoed bij het versterken van de (erfgoed)beleving in hun infrastructuur, communicatie en dienstverlening. De begeleiding is gericht op visievorming en planning. Meetinglocaties bepalen tijdens het traject hoe zij de meetingbeleving in hun erfgoedsite willen realiseren. Welke verhalen, erfgoedelementen, boodschappen, emoties… gaan ze tot een beleving uitwerken? Waarom? En met welke middelen (interieuringrepen, acties, aanpassingen, producten, effecten…)? Het begeleidingstraject mondt uit in een helder en consistent concept met bijhorend actieplan.


Meetinglocaties in erfgoed die het begeleidingstraject succesvol afronden, zal Toerisme Vlaanderen verbinden in het merk ‘Special Meeting Venues’. Naast voldoen aan internationale verwachtingen op het vlak van kwaliteit en dienstverlening; wordt de (erfgoed)beleving een belangrijke merkeigenschap. Elk begeleidingstraject is op maat van een specifieke meetinglocatie en helpt de locatie om toe te treden tot het merk ‘Special meeting venues’.

 

Procedure en timing

Heb je interesse in het begeleidingstraject 'Beleving in meetinglocaties in erfgoed'? Dien dan tot 1 februari je aanvraag in. 

 

Meer informatie

Alle informatie over dit begeleidingstraject vind je op de website van Toerisme Vlaanderen. Je kan er ook het aanvraagformulier downloaden en de handleiding digitaal doornemen.