Exclusief voor onze partners in het Netwerk Open Monumenten

Partners in ons Netwerk Open Monumenten genieten een aantal voordelen. Daar komt nu een nieuw voordeel bij!
Wanneer partners uit het Netwerk Open Monumenten een abonnement nemen op het tijdschrift M&L krijgen zij bovenop zes nummers een gratis boek

Uitgeverij Die Keure maakte een selectie van boeken die voor elk van onze partners interessant kunnen zijn. 

Boekenselectie

  • Mijn inbox is vol: hoe lean omgaan met e-mail?

Een praktisch boek dat je praktisch en efficient leert omgaan met je e-mails. De auteur baseert zich op het lean gedachtegoed

  • Crowdfunding in België

Wil je meer weten over de kracht van crowdfunding, wil je je verdiepen in het Belgische crowdfundinglandschap? Of wil je zelf aan de slag gaan en je geld ophalen bij de ‘crowd’? Dan is ‘Crowdfunding in België’ een boek dat je moet gelezen hebben.

  • Maatschappelijk verantwoord vastgoed

Het boek Maatschappelijk verantwoord vastgoed wil overheid, bedrijven, financiers, onderzoekers, geëngageerde burgers, … aanzetten om na te denken over maatschappelijk verantwoorde langetermijnoplossingen voor bestaand en toekomstig patrimonium.

  • Roadbook Toerismemanagement

Eric Van Cauwenberge geeft in Roadbook Toerismemanagement een duidelijk beeld van wat leeft in de toerismesector. Niet alleen gaat hij dieper in op de motivaties om te reizen. Hij bespreekt ook de beleidsniveaus, de historische veranderingen, de impact van globalisering, belangrijke wetgeving rond toerisme …

  • Cultuur voor beginners

In 18 hoofdstukken geeft dit boek de essentie van een kunstvorm weer, gaande van klassieke muziek tot mode, van theater tot beeldende kunst.

Praktisch

Een abonnement op het tijdschrift M&L kost €45. Hiervoor krijg je gedurende één jaar zes nummers. Partners uit het Netwerk Open Monumenten krijgen bovenop de zes nummers een gratis boek uit bovenstaande selectie. 

Ben je al partner en heb je al een abonnement op M&L? Verleng dan je abonnement en kies je boek.

Vraag je abonnement en boek naar keuze hier aan. 

M&L

Uitgeverij Die Keure geeft sinds 2016 het tweemaandelijks tijdschrift M&L uit. In het magazine maken lezers kennis met de wereld van monumenten, landschappen, archeologie en erfgoedzorg in Vlaanderen. 


Wil jij ook genieten van exclusieve voordelen? Kom dan snel bij ons Netwerk! 
Meer informatie vind je hier