Terugblik Infosessie Herita-projectrekeningen

Op 7 november was er de infosessie over de Herita-projectrekeningen. Partnermedewerkers Koen en Tom lichtten toe wat het openen van een Herita-projectrekening inhoudt, wie in aanmerking komt om een projectrekening te openen en welke voorwaarden eraan verbonden zijn. Je vindt het hier netjes opgelijst. 


Als gastspreker nodigden we Bart De Vos van de voormalige Jezuïtenkerk in Lier uit. Hij vertelde hoe mede dankzij het mooie bedrag aan giften via de Herita-projectrekening hun monument getransformeerd werd tot bruisende cultuurcampus. Bekijk zijn getuigenis in het filmpje onderaan.


Daarnaast werden in de infosessie een aantal nuttige tips gegeven hoe je, vanaf het moment dat je Herita-projectrekening actief is, zelf aan de slag kan om het publiek te overtuigen om jouw project financieel te steunen. In de presentatie in bijlage vind je alle suggesties terug. 


Meer informatie

Heb je vragen? Twijfel je of je in aanmerking komt voor het openen van een Herita-projectrekening of wil je meer verduidelijking?

Je kan steeds vrijblijvend contact opnemen met Koen Jambon, partnermedewerker Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Limburg, of Tom Styns, partnermedewerker Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.