Menu

Vacatures

Open Monumentendag 2021

Ben je geïnteresseerd in architectuur, erfgoed, geschiedenis en kunst? Dan hebben we een boeiende vakantiejob in de aanbieding voor studenten met talent voor communicatie en productie. 

Kathedraal Antwerpen

Tijdens de maanden juli en augustus zal de beiaard weer spelen in de kathedraal van Antwerpen. Binnen kijk- en hoorafstand kunnen bezoekers van de Hofkamer meegenieten van het concert in de tuin met een glaasje cava of fruitsap. Bezorg jij hen een fijne bezoekerservaring? 

Expo De Kleren van de Keizer

Voor de expo De Kleren van de keizer in Het Paleis op de Meir is Herita op zoek naar vrijwilligers die actief willen meewerken aan de tentoonstelling. Je mag eigen ideeën aanbrengen om de expo nog leuker te maken voor de kinderen. De tentoonstelling zal tijdens de zomermaanden juli en augustus toegankelijk zijn voor het publiek. 

Klasbezoek

Heb je een hart voor kinderen en wil je hen kennis laten maken met de historisch waardevolle trams? Dan ben je welkom als vrijwilliger op de Tramsite te Schepdaal. Je ontvangt klassen en helpt hen om het opdrachtenparcours tot een goed einde te brengen. Je zet het hele parcours klaar en denkt mee na over de vervolmaking van het traject.

Kasteel van Horst

Heb je een hart voor Horst en steek je graag de handen uit de mouwen? Met het nodige materiaal zorg je ermee voor dat de binnenkoer en de directe omgeving van het Kasteel er mooi bijligt. Grasmaaien, snoeiwerken en onderhoud zijn een aantal taken. Je doet deze taken samen met een Herita collega maar ook individueel.

Tramsite Schepdaal

We zoeken enkele vrijwilligers met elementaire technische bagage die zich een aantal uren per week willen inzetten om de tramstelplaats uit 1887 te helpen onderhouden. Mogelijke taken zijn: schilderen, kleine herstellingen, planten verzorgen, onkruid bestrijden, onderhoud van gebouwen en collectie. 

Tramsite Schepdaal

Voor de openstelling van het Trammuseum in Schepdaal zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het bezoekersonthaal, de verkoop, het toezicht in de gebouwen tijdens de openingsuren, de uitbouw van tentoonstellingsprojecten en de organisatie of praktische uitvoering van evenementen.