Menu

Vacatures

Schepdael

Heb je een hart voor kinderen en wil je hen mee kennis laten maken met de historisch waardevolle trams en erfgoed, dan ben je welkom als vrijwilliger op de Tramsite te Schepdaal. Je ontvangt klassen samen met een collega-vrijwilliger en helpt hen op weg om het opdrachtenparcours tot een goed einde te brengen. Je zet het hele parcours klaar en denkt mee na over de vervolmaking van het traject.

Kasteel van Horst

Heb je een hart voor Horst en steek je graag de handen uit de mouwen? Met het nodige materiaal zorg je ermee voor dat de binnenkoer en de directe omgeving van het Kasteel er mooi bijligt. Grasmaaien, snoeiwerken en onderhoud zijn een aantal taken. Je doet deze taken samen met een Herita collega maar ook individueel.

Tramsite Schepdaal

We zoeken enkele vrijwilligers met een elementaire technische bagage die zich een aantal uren per week willen inzetten om de tramstelplaats uit 1887 mee te helpen onderhouden. Mogelijke taken kunnen zijn: schilderen, kleine herstellingen, planten verzorgen, onkruid bestrijden, onderhoud van gebouwen en collectie, ...

Tramsite Schepdaal

Voor de openstelling van het Trammuseum in Schepdaal zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij o.a. het onthaal van bezoekers, de verkoop van producten uit de museumshop, het bedienen van de kassa, het toezicht in de gebouwen tijdens de openingsuren, de uitbouw van tentoonstellingsprojecten en de organisatie of praktische uitvoering van evenementen.