Menu

Horeca-exploitatie in een monument, een zegen!?

Het Moment Averbode

Het Moment, Averbode, een unieke locatie met een exploitatie met maximaal inclusieve werking

Door Jan Van Roie

Jan Van Roie
Jan Van Roie
Bedrijfsleider Sense

Horeca in een historische context, dat kan niet misgaan!

Wat kan je verwachten van deze sessie?

Sense is al meer dan twintig jaar actief als horeca-exploitant, steeds met de ambitie om hun medewerkers maximaal te betrekken in een activerings- of opleidingstraject. Doorheen de jaren zijn/waren ze betrokken als horeca-uitbater op tal van historische sites: Fort VIII (Hoboken), Elzenveld (Antwerpen), Heerlijckyt van Elsmeren (Geetbets) en … Het Moment (Abdij Averbode). Sense deelt graag enkele beschouwingen, vertrekkende vanuit het praktijkvoorbeeld van 'Het Moment'. Naast het belevingscentrum vinden bezoekers in Het Moment ook het abdijcafé, de huisbrouwerij, de bakkerij en een abdijwinkel.

Verhalen over verbouwen, inrichten, positionering, horeca-business … en steeds weer nieuwe dingen (aan)leren!