Menu

Honderd procent inzetten op beleving: Holy Trinity Methode

Herita ontwikkelde, in samenwerking met Peter Decuypere, eventmanager en marketeer, een handige methode om jouw evenement – zonder veel extra geld of inspanningen - naar een hoger niveau te tillen. 

Peter is bedenker van de Holy Trinity Methode: een manier van denken die je met heel andere ogen laat kijken naar het potentieel van je evenement. De methode doet niets af aan de inhoud van de activiteit, maar voegt een extra dimensie toe: beleving

Of het nu om een gegidste rondleiding, een vrij bezoek, of een studiedag gaat, via de Holy Trinity Methode kan je elk evenement belevingsgerichter maken. Samen met Peter vertaalden we deze methode op maat van de erfgoedsector. Want als er ergens veel te beleven valt, dan is het wel in onroerend erfgoed! 

De Holy Trinity Methode op maat van de erfgoedsector

  • We maakten een handige brochure die je gidst door de volledige Holy Trinity Methode. Je krijgt context bij de methode, praktijkvoorbeelden en handige tips & tricks. 
  • Heeft de Holy Trinity Methode geen geheimen meer voor jou? Download de handige checklist, fris je geheugen op en vink alle stappen af. 
  • Naar aanleiding van Open Monumentendag 2018 werkten we samen met enkele sites samen om een activiteit te organiseren op basis van de Holy Trinity Methode. Catherine Ackermans van Donjon Ter Heyden  en Stijn Jodts van Kasteel Beauvoorde delen hun verhaal met jou. Laat je inspireren door deze boeiende getuigenissen. 

Zelf aan de slag

Wil je zelf aan de slag gaan met deze methode? Dan geven wij jou nog drie interessante documenten mee die jou zeker kunnen helpen. Je vindt hieronder een inspiratiegids, een checklist en een schema van de Holy Trinity terug. 

Meer inspiratie