Menu

Trooper: verzamel geld voor jouw vereniging door online te shoppen

Trooper

Voor veel (erfgoed)verenigingen is het een constante zoektocht naar nieuwe inkomsten om de goede werking van hun vereniging te blijven garanderen. Een handige en eenvoudige manier om de inkomsten van jouw organisatie aan te vullen is via Trooper. 

Trooper is een digitaal platform waarmee jij de kas van jouw vereniging kan spijzen door gewoon online te shoppen. Het principe is simpel: zoek de Trooperpagina van jouw vereniging, klik op de online shop van jouw keuze en shop gewoon zoals je anders doet. Je betaalt exact dezelfde prijs als normaal. Door via de Trooperpagina van jouw vereniging naar een online shop te gaan, weet de shop welke vereniging jij wil steunen.

De partnershops waarderen je aankoop en betalen in ruil daarvoor een percentje van je aankoopbedrag. Voor de shops is dit een marketingkost. Via Trooper komt dit percentje in de kas van jouw favoriete vereniging. Omdat dit voor de shop een marketingkost is, betaal jij zelf geen euro extra. Alle winkels kiezen zelf hun percentage, en soms kan dit verschillen per categorie. Daarom staat er op de Trooperpagina’s per shop de gemiddeld ontvangen commissie. Concreet betekent een gemiddelde commissie van 5% dat je per aankoop van €100 voor gemiddeld €5 je clubkas kan spijzen.

Eens proberen? Zoek hier de Trooperpagina van jouw vereniging.

Remote video URL

Wil je meer weten over financiering? Bekijk dan ons dossier over dit onderwerp