Menu

Organiseer een activiteit voor Krokuskriebels 2021

Krokuskriebels

Voor de 10de keer op rij organiseert de Gezinsbond samen met FARO en tal van andere partners en musea in Vlaanderen en Brussel, Krokuskriebels. Krokuskriebels wil families op een speelse en interactieve manier laten kennismaken met het aanbod in musea. Musea die deelnemen organiseren tijdens de Krokuskriebelsweek activiteiten op maat van families met kinderen tussen 0 en 14 jaar.

De Krokuskriebelsweek richt zich met het evenement zowel op families die vertrouwd zijn met cultuur, als op families voor wie een uitstap naar het museum nieuw of geen evidentie is. Krokuskriebels is voor families een opstap en smaakmaker naar een verdere kennismaking. De organisatie heeft extra aandacht voor de allerjongsten en focust dit keer eveneens op de tieners in het gezelschap. Uiteraard zijn musea volledig vrij om hun eigen focus te bepalen. Want ook activiteiten die andere leeftijdsgroepen dan de allerjongsten of tieners (in familieverband) aanspreken zijn erg welkom!

Krokuskriebels

Doe mee!

Wil jouw museum families extra verwelkomen tijdens de krokusvakantie? Doe mee aan de 10de editie van Krokuskriebels van 13 tot en met 21 februari 2021. Je deelname is bevestigd door het indienen van je activiteit(en). Dit kan tot en met maandag 16 november.