Kasteel van Horst

De Grote Ridder Muis Doe-Expo

Van 27 juni 2022 tot 31 augustus 2022
Van 09:00 tot 19:00
Kasteel van Horst
€ 9,00
Deze zomer wordt het Kasteel van Horst nog een keer grootschalig opengesteld voordat in november de structurele restauratiewerken van start gaan. Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom tijdens De Grote Ridder Muis Doe-Expo binnen in het waterslot! 
Ridder Muis poster
De maffe middeleeuwse wereld van Ridder Muis

Ridder Muis neemt je mee in zijn maffe, middeleeuwse wereld. De avonturen van de kolerieke Muis en haar aaibare vriendin Draak zijn een beetje ongewoon, soms absurd, maar vooral: aanstekelijk grappig!

Ridder Muis daagt je uit om te kijken, aan te raken, te zoeken, springen, hinniken, grinniken, galopperen, tekenen, klimmen, vallen, opstaan, vinden ... en vooral om te DOEN.

Je wordt ontvangen door Koning, die zijn bad niet uit durft. Zijn net gewassen kleren zijn van de wasdraad gewaaid. Help jij hem om zijn kleren terug te vinden? Voor die moeilijke opdracht moet je over riddervaardigheden beschikken. Gelukkig is de ridderschool vlakbij … Wanneer je de training doorlopen hebt, ben je een echte ridder. Op dat moment vertrek je op koninklijke missie in het kasteel.

I.s.m. Fabrique Fantastique

Praktisch

  • Waar? Kasteel van Horst, Horststraat 28, 3220 Holsbeek. Routebeschrijving en toegankelijkheid.    
  • Wanneer? Van 27 juni tot en met 31 augustus. Alle dagen open van 09.00 tot 19.00 uur.
  • Doelpubliek? Gezinnen met kinderen van 2 tot 8 jaar. 
  • Een bezoek duurt ongeveer 1 uur.  

Tickets

Bestel tickets
De Grote Ridder Muis Doe-Expo
Kasteel van Horst
De Grote Ridder Muis Doe-Expo
Kasteel van Horst