Paleis te koop

Paleis te koop

Van 06 juli 2024 tot 01 september 2024
Van 13:00 tot 17:00
€ 8 / € 6
Gesloten di-wo-do
Speelse kijkdagen in het Paleis op de Meir

Stel je voor: het Paleis op de Meir staat te koop en jij komt samen met de immo-makelaar een kijkje nemen. Kan deze stadsresidentie je bekoren als tweede woonst in hartje Antwerpen? Heel wat eigenaars uit het verleden waren meteen verkocht, al drukten ze wel hun eigen stempel op dit monument. Wat vind jij van de verbouwingen van Napoleon of Willem van Oranje? Is het authentieke charme? Of dringend op te frissen?   

Waan je deze zomer een Hollywoodiaanse huizenjager met ongelimiteerd budget. Kom naar de kijkdagen van Immo Palace en ontdek op een speelse manier de troeven van dit exclusieve stadspaleis.

Een audiogids met de geweldige stem van Jade Mintjens neemt je mee door de statige salons, de balzaal en de slaapkamers. Ook kinderen ontdekken als potentiële kopers alle geheimen van dit tot de verbeelding sprekende pand! Eindigt jullie bezoek met een bod?

Hallo! Ik ben Linda, vastgoedexperte bij Immo Palace. Ik leid je met de audiogids rond in het fantastische Paleis op de Meir, de crème de la crème van de Antwerpse luxe-architectuur en dat al sinds de 18de eeuw. Ook vandaag is deze residentie een ab-so-luut buitenkansje op de huizenmarkt!
Linda van Immo Palace
(vertolkt door Jade Mintjens)

Praktisch

  • Waar? Paleis op de Meir, Meir 50, 2000 Antwerpen. Routebeschrijving en toegankelijkheid
  • Wanneer? Van 6 juli tot en met 1 september 2024. Telkens open op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 11.00 tot 17.00 uur. Laatste toegang om 16.30 uur. Opgelet: op zaterdag 6 juli opent de expo uitzonderlijk pas de deuren om 13.00 uur.
  • Een bezoek duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. 

Tickets

  • € 8 (+18 jaar) | € 6 (6-18 jaar) en personen met een beperking | Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar. 
  • Gratis voor leden van Herita.  
De immotour is supergoed gevonden. Je kijkt echt anders naar het paleis op deze manier. Grappig en origineel aangepakt. Doet dromen om een echt bod uit te brengen
Iris
Bezoeker Paleis te koop
Heel leuke tour van het gebouw. Wij bieden een appartement aan zee en een hutje op de heide in ruil voor het paleis inclusief lifetime supply van de chocoladewinkel ernaast
Sofi en Evi
Bezoekers Paleis te koop
What a nice experience. Would love tot have a Bridgerton themed wedding in a place like this!
Sueda
Bezoeker Paleis te koop
Hoe kan je dit niet kopen na zo’n verleidelijke uitleg. Het was een genoegen!
Thomas
Bezoeker Paleis te koop