Paleis te koop

Paleis te koop

Van 06 juli 2024 tot 01 september 2024
Van 13:00 tot 17:00
€ 8 / € 6
Gesloten di-wo-do
Speelse kijkdagen in het Paleis op de Meir

Stel je voor: het Paleis op de Meir staat te koop en jij komt samen met de immo-makelaar een kijkje nemen. Kan deze stadsresidentie je bekoren als tweede woonst in hartje Antwerpen? Heel wat eigenaars uit het verleden waren meteen verkocht, al drukten ze wel hun eigen stempel op dit monument. Wat vind jij van de verbouwingen van Napoleon of Willem van Oranje? Is het authentieke charme? Of dringend op te frissen?   

Waan je deze zomer een Hollywoodiaanse huizenjager met ongelimiteerd budget. Kom naar de kijkdagen van Immo Palace en ontdek op een speelse manier de troeven van dit exclusieve stadspaleis.

Een gloednieuwe audiogids neemt je mee door de statige salons, de balzaal en de slaapkamers. Ook kinderen ontdekken als potentiële kopers alle geheimen van dit tot de verbeelding sprekende pand! Eindigt jullie bezoek met een bod?

Hallo! Ik ben Linda, vastgoedexperte bij Immo Palace. Ik leid je met de audiogids rond in het fantastische Paleis op de Meir, de crème de la crème van de Antwerpse luxe-architectuur en dat al sinds de 18de eeuw. Ook vandaag is deze residentie een ab-so-luut buitenkansje op de huizenmarkt!
Linda
Immo Palace

Praktisch

  • Waar? Paleis op de Meir, Meir 50, 2000 Antwerpen. Routebeschrijving en toegankelijkheid
  • Wanneer? Van 6 juli tot en met 1 september 2024. Telkens open op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 11.00 tot 17.00 uur. Laatste toegang om 16.30 uur. Opgelet: op zaterdag 6 juli opent de expo uitzonderlijk pas de deuren om 13.00 uur.
  • Een bezoek duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. 

Tickets

  • € 8 (+18 jaar) | € 6 (6-18 jaar) en personen met een beperking | Gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar. 
  • Gratis voor leden van Herita.