tuin Erfgoedlab Damme
Gezocht: creatieve makers
06 mei 2024
Het Sint-Janshospitaal is een grote site met veel ruimte. Herita stelt daarom ruimtes in de historische Margharetavleugel ter beschikking in de vorm van hedendaags rentmeesterschap

De site van het Sint-Janshospitaal omvat onder andere een grote ommuurde tuin en een 13de eeuwse kapel. De historische Margharetavleugel, waar in een ver verleden zieken verzorgd werden en die tot 2014 dienst deed als woonzorgcentrum, telt 16 kamers. 

We stellen een deel van deze ruimtes ter beschikking aan creatieve makers die nood hebben aan een atelier, schrijfruimte, werkplaats, toonruimte,… . De ruimtes zijn voorzien van elektriciteit, verwarming en verlichting en kijken uit op de tuin. Inspiratie verzekerd dus! 

Concreet

Concreet

  • We stellen 7 ruimtes ter beschikking
  • Alle ruimtes zijn voorzien van elektriciteit, verwarming en verlichting
  • Herita stelt de ruimtes kosteloos ter beschikking, in ruil voor een engagement ter plekke
    • denk aan: ondersteuning bij openstelling, kleine klusjes in het onderhoud, communicatie, mee nadenken over programmatie,... 
  • Kennismakingsmomenten op 8, 15 en 22 juni

Ben jij een creatieve maker en heb je nood aan meer ruimte? 

We organiseren op 8, 15 en 22 juni tussen 14.00 uur en 18.00 uur  kennismakingsmomenten op de site. Coördinator Dieter zal je rondleiden en meer informatie geven over de ruimtes.

Stel je kandidaat via de knop hieronder.