Kajakken op Herkenrode!

Kajakken tussen Herkenrode en Kuringen 
Vanaf 1 juli tot 31 maart kan je komen genieten van een prachtige nieuwe kajakroute op de Demer, met in- en uitstapplaats achter de Infirmerie in Herkenrode. Bekijk het Engels Park vanaf het water en ontdek hoe groen de oevers van de Demer zijn!

Je kan een kajak (voor 1 persoon of 2 personen) inclusief peddels en life vest huren dankzij de Paddle Share van Peddelsport Vlaanderen. Paddle Share is een self-service automaat waarin je kajak staat gereserveerd. Deze automaat vind je op de Abdij van Herkenrode vlak achter de Infirmerie. Hieruit haal je dus zelf de kajak en start je de tocht richting Kuringen. Na anderhalf uur ben je weer op het vertrekpunt en stop je de kajak weer netjes in de Peddle Share automaat! Vrij kajakken met eigen gear of uitstappen onderweg is niet toegestaan, uit respect voor de natuur langs de Demeroever.

Dit toeristisch hefboomproject van Peddelsport Vlaanderen en Herita is mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van Toerisme Vlaanderen en de Stad Hasselt.

Abdij van Herkenrode

Tickets

Reserveer je kajak minstens 1 dag op voorhand online. Reserveren voor de eerste rit op 1 juli kan vanaf 26 juni.

Ter plaatse is het momenteel nog niet mogelijk om een kajak te huren.

Reserveer je kajak

Praktisch

Inclusief
Single of duo kajak + Zwemvest + peddel

Exclusief
Een waterdichtzakje voor jouw opgeladen smartphone - sportieve kledij (kledij dat nat mag worden)

Praktisch
Paddle Share automaat bevindt zich op de site van de Abdij van Herkenrode - achter de Infirmerie. Volg de signalisatie ter plaatse via de pijlen 'Paddle Share Herkenrode'.

Belangrijke gegevens
Paddle Share werkt met digitale sloten. Je hebt een opgeladen smartphone (Apple of Android) nodig om het slot te kunnen openen en sluiten. Na het reserveren ontvang je informatie hoe je het slot opent, tips & tricks over het kajakken/suppen, waar je wel of niet mag peddelen!

Meer informatie? info@paddleshare.be

Prijzen

 

Single

Duo

Voormiddag

€ 25

€ 32

Namiddag

€ 25

€ 32

Adres

Abdij van Herkenrode
Herkenrodeabdij 4,
3511 Hasselt

Paddle Share automaat bevindt zich achter de Infirmerie