Restaurant Kasteel van Laarne
Feesten & trouwen

Stap binnen in de betoverende wereld van het kasteeldomein van Laarne, waar romantiek en grandeur samenkomen om jouw trouwdromen waar te maken. Het wondermooie waterkasteel met prachtig gedecoreerde kamers, de erekoer, de magische binnentuin en de stijlvolle feestzaal in de bijgebouwen vormen het decor voor een heerlijk feest.

Bij ons kan je terecht voor ceremonie, fotoshoot, receptie, diner en avondfeest. Wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is afgestemd op uw wensen, van de culinaire creaties die uw smaakpapillen strelen tot de vlekkeloze logistiek. Vraag onze trouwbrochure aan en krijg een idee van de vele trouwmogelijkheden die het kasteeldomein te bieden heeft. We nodigen je ook graag uit om – volledig vrijblijvend – de locatie te bekijken en samen de mogelijkheden te overlopen. We maken altijd een offerte op maat volgens jullie wensen en verwachtingen.

Uiteraard kan je ook voor andere gelegenheden bij ons terecht: babyborrel, jubileum, verjaardagsfeest, receptie, … Het kan allemaal.