Een voorstel op maat

De kasteelsite leent zich uitstekend voor teambuilding activiteiten voor zowel grote als kleine groepen. We werken samen met professionele partners en bieden een totaalpakket op maat aan. Tot de mogelijkheden behoren: 

  • Een escape spel: ga in kleine teams op zoek naar de sleutel van het kasteel. Los alle vragen en raadsels op, kraak de code en ontsnap uit het slot. 
  • Blind bierproeven in de oude kelderkeuken.  
  • Initiaties boogschieten, bijlwerpen, schermen ...
  • Een roofvogel workshop.

Teambuildings zijn mogelijk tussen 15 januari en 10 oktober. Ze kunnen worden gecombineerd met een presentatie in de Ridderzaal of een vergadering in het Livinasalon. We zorgen ook voor ontbijt, lunch en/of een afsluitende drink. Vraag een offerte op maat via kasteelvanlaarne@herita.be

Wij werken samen met ...

 

Funkey

Platform dat de link maakt tussen nauwkeurig geselecteerde aanbieders van teambuilding activiteiten en bedrijven die op zoek zijn naar het ideale teamevent.

Actionmaker

Gents bureau gespecialiseerd in historische activiteiten die perfect op onze site passen, zoals schermen, boogschieten, roofvogels ... Biedt ook tal van andere activiteiten aan.

Weventures

Onze partner aan de andere kant van de taalgrens organiseert Fort Bayard in het kasteel, maar biedt ook heel wat andere activiteiten. Weventures werkt in het Nederlands, Frans en Engels.