Verjaardagsfeestje
Vier je verjaardagsfeestje in het Kasteel van Laarne

Feest!

Het Kasteel van Laarne bij Gent is een tot de verbeelding sprekende plek voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Kies uit onze formules voor verschillende leeftijden en nodig al je vrienden uit voor een superfijne namiddag in een echt waterslot. Plezier verzekerd!

Door je feestje te boeken bij Herita steun je bovendien onze zorg voor historische plekken!

  • Alle feestjes duren 3 uur en worden van A tot Z professioneel begeleid door Mies Valies.
  • Koek en sapje inbegrepen
  • Bijpassende uitnodigingen beschikbaar op aanvraag
  • Basisprijs: € 200 per feestje

Vertelfeestje

Mies Valies vertelt jullie een meeslepend verhaal met bijzondere sprookjesfiguren. Daarna is het tijd om te knutselen. Een korte rondleiding doorheen het kasteel op maat van de kinderen mag natuurlijk niet ontbreken.  

5 - 8 jaar

Ridders & prinsessen

Mies de poetsvrouw is in alle staten want er komt hoog bezoek. Is de burcht netjes? Inspecteer samen het kasteel en ontdek hoe men hier vroeger leefde. De kinderen ontwerpen hun eigen wapenschild en de jarige wordt geridderd.  

5 - 9 jaar

Heksenfeest

Heks Mies toverde verstrooid een heleboel fout in het kasteel. Zoek in elke kamer wat er verkeerd staat. Staat alles terug op zijn plek voordat de kasteelheer thuis komt? De kinderen ontwerpen hun eigen heksenhoed.

7 - 10 jaar

Escapefeestje

Oh nee de valies van Mies zit op slot met alle knutselspullen erin! Lukt het jullie om het slot op tijd open te krijgen? Elk juist antwoord over het kasteel brengt jullie een stapje dichter bij het kraken van de code. Gelukt? Dan kunnen jullie je eigen wapenschild ontwerpen. 

9 - 10 jaar

Op zoek naar de mol

Ben je fan van het tv-programma De Mol? Goed, want we spelen onze eigen versie in dit middeleeuwse kasteel. Ga op zoek naar de saboteur in je groep en probeer hem of haar zo snel mogelijk te ontmaskeren. Niemand valt af, maar er is natuurlijk wel een winnaar. Wie oh wie?

Vanaf 11 jaar

Praktisch

  • Alle feestjes duren 3 uur. Ze kunnen plaatsvinden tussen mid-januari en mid oktober op woensdagnamiddagen (14.00-17.00 uur) en zondagen (09.00-12.00 uur of 14.00-17.00 uur). We ontvangen de jarige met open armen op de erekoer zo’n 10 minuten voor aanvang van het feestje. Daar kunnen we samen alle genodigden verwelkomen.
  • Prijs: 200 euro per feestje (alles inclusief). Dit tarief is geldig voor alle formules, behalve Op zoek naar de mol. Voor dat laatste arrangement rekenen we € 25 per kind met een minimum van 10 deelnemers.  
  • Maximum aantal deelnemers: 12 kinderen (inclusief de jarige).
  • Er moet verplicht 1 volwassene aanwezig zijn.

Extra's

  • Nog op zoek naar leuke uitnodigingen? Voor € 7 kan je een pakketje van 12 uitnodigingen op maat kopen. Haal ze af aan het kasteel. 
  • Wens je het tussendoortje graag iets feestelijker en persoonlijker? Dan werken we graag samen met Taarten Maja. Plaats geheel vrijblijvend een bestelling uit haar aanbod voor verjaardagsfeestjes in het kasteel. Deze extra zit niet in de prijs inbegrepen. Maja levert de taarten bij ons. Breng wel eigen borden, bestek en servetten mee. 
Kasteel van Laarne
Als kersverse ridder verliet hij zijn kasteel: stoer en apetrots. Deze verjaardag zal mijn zoon niet snel vergeten. Het was een topnamiddag! Zowel voor de jarige, zijn vriendjes als mezelf. Dankjewel!
Lien Keyser
Mama van Lars