Familiedag in Kasteel Beauvoorde

27 juli 2024
Van 14:00 tot 17:00
30
Jules & Julienne brengen de geschiedenis tot leven 

Twee acteurs kruipen in de huid van Julienne Flyps (de laatste bewoonster van het kasteel) en haar koetsier Jules. Ze nemen je mee op een boeiende vertelwandeling door het pittorekske Wulveringem. Jules en Julienne houden halt op verschillende plekken in het dorp en het kasteelpark. Je leert er meer over hun leven op het kasteel en over de excentrieke Arthur Merghelynck. 

De verhalen worden verteld op maat van kinderen en hun (groot)ouders.

Workshop en pannenkoeken

Na de vertelwandeling kunnen kinderen deelnemen aan een leuke workshop helemaal in de sfeer van de vertelwandeling. Intussen kunnen (groot)ouders op het terras of in het kasteelpark genieten van een heerlijk drankje. 

De kinderen sluiten hun kasteeldag af door samen te smullen van een heerlijke Beauvoordse pannenkoek. 

Meer informatie

  • Een ticket kost 30 euro (Herita-leden genieten € 10 korting). Dit ticket is geldig voor minstens één volwassene en twee kinderen. Concreet: kom je met één volwassene en twee kinderen betaal je €30, kom je met twee volwassenen en één kind betaal je €30.  Kom je met twee (of meer volwassenen) en twee (of meer) kinderen, voeg je bij de aankoop van je tickets een extra persoon/extra personen toe. Hiervoor betaal je € 10 extra per persoon.
  • Eén ticket geeft recht op deelname van het gezin aan de vertelwandeling en deelname van het kind aan de workshop en een heerlijke pannenkoek.
  • Een extra persoon laten deelnemen aan de activiteiten (wandeling + workshop) kost € 15 (niet-leden) en € 10 (leden). 
  • Tijdens de workshop kunnen ouders genieten van de rust in het kasteelpark, of gezellig aperitieven op het terras van het bezoekerscentrum met een hapje en/of drankje (niet inbegrepen in ticketprijs). 
  • Wil je voorafgaand aan de wandeling graag picknicken in het kasteelpark? Dat kan! Reserveer hier je picknickmand.  

Praktisch

Tickets

  • Prijs: € 30
  • Herita-leden genieten korting bij deze activiteit en betalen € 20.
  • Een ticket geeft recht op deelname van het gezin aan de vertelwandeling en deelname van het kind/de kinderen aan de workshop + een heerlijke pannenkoek.