Lyme Park, Cheshire

INTO Places

Toegang tot meer dan 1000 plekken wereldwijd 

Het landhuis van Mister Darcy in Pride & Prejudice, een Italiaanse villa uit de films van James Bond ... Als lid van Herita heb je gratis toegang tot een grote waaier bekend internationaal erfgoed, maar ook verborgen pareltjes. Meer dan 1000 unieke plekken wereldwijd!

Je lidkaart geeft je toegang tot alle historische sites en natuurdomeinen die worden beheerd door de National Trusts aangesloten bij INTO, de International National Trust Organisation. Zo ontdek je kastelen, landhuizen, tuinen en parken in NederlandEngeland, Schotland, Ierland, Italië, Malta, Tsjechië, Australië, Nieuw-ZeelandCanada, enzovoort.  

 

Enkele voorbeelden van sites die je kan bezoeken in het buitenland

Lyme Park
Verenigd Koninkrijk
Thuisbasis van Mister Darcy in de iconische BBC reeks Pride & Prejudice (1995).

 

Villa Balbianello
Italië
Bekend van James Bond, Casino Royale (2006) en Star Wars: Episode ll, Attack of the Clones (2002). 

 

Kasteel Ammersoyen
Nederland
Een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland, gebouwd rond 1300-1325.

 

King's Landing
Canada
Openluchtmuseum met meer dan 70 historische gebouwen, personages en boerderijdieren.  

 

Belangrijk om weten!

Binnen het kader het INTO places programma kunnen alle partners elkanders invulling van ledenvoordelen niet overnemen. De verschillende proposities in National Trusts verspreid over de hele wereld zijn gewoon te verschillend. Vandaar de afspraak om leden op vertoon van een kaart gratis toegang te verschaffen tot de site. Extra voordelen die Herita-leden genieten in Vlaanderen, zoals gereduceerde toegang tot events, zijn NIET van toepassing in het buitenland.

Het INTO-logo, dat op de achterkant van de Herita kaart staat, is de sleutel tot de internationale sites. In het buitenland kan het voorvallen dat een lokale medewerker Herita niet kent. De afspraken rond INTO places wel. Kent een onthaalmedewerker het programma toch niet, verwijs hem of haar dan door naar deze pagina.